Senzualno ulje Kiss of Freya koje možeš koristiti i kao lubrikant

Sve o senzualnom ulju koje služi i kao prirodni lubrikant

Koliko je dobro naše 100 % prirodno senzualno ulje za intimne odnose, a koje možeš koristiti i kao lubrikant, pokazuju iskustva žena (i muškaraca) koji su među prvima isprobali Kiss of Freya:

  • “Kaže moj muž…uuuuuuu, dobro ulje, predobro! Meni je jako ugodno! Naručujemo sigurno!” - Martina J.
  • “Ulje je savršeno! Omjer pogođen, osjećaj ugode kod mene i partnera je potvrđen, miris nam paše, tekstura pogoduje trenju, savršen proizvod.” - Sara G.
  • “Paketić strasti stigao jučer…i naravno da je odmah isproban…A stigao mužu za rođendan. Kaže da bolji poklon nije mogao dobit. Hvala!!!!! Ulje je SAVRŠENO!!!!! Svaki, baš svaki puta je obavezan “začin” u našem krevetu - Martina
  • “Sad lijepo goruckam, mislim da je taman da probudi, zagrije i napravi sve što treba, a možda i da neki put kad nemamo toliko volje, snage i vremena pomogne za lakše postizanje big O  ” - Matea
  • “Sviđa mi se. Drugačiji osjećaj. Ugodan i poboljšava iskustvo. Toplina koju osjetim je ugodna. Nije masno već senzualno” - Marta F.
  • “Hmm... nakon samo par kapi ulja Freye..mogu slobodno reći: "Heureka!" Jer nagnala je nas, stari par u četrdeset i kojoj, da je ponovno upotrijebimo dan nakon, pa i još jedan dan nakon toga. Ne samo da se uz ove kapljice osjećam samopouzdano i senzualno (izvanredan miris i tekstura) nego zaista priprema i opušta tijelo... brzo odvodi u drugu dimenziju. I zato, Freya, I am coming.🙂(again😀)” - Kristina

 Kiss of Freya senzualno ulje koje se može koristiti i kao lubrikant

Pomaže kod suhoće rodnice i lakšeg postizanja orgazma 

Ova inovativna i nevjerojatno moćna botanička formula tijekom seksa stvara jedinstven osjećaj zagrijavanja, koji budi završetke živaca, povećava protok krvi i povećava osjećaj senzacije kod žene.

Ulje je stoga i dobilo ime po Freyi, nordijskoj božici seksualnosti, ljubavi i senzualnosti.

Kiss of Freya svojim posebnim efektom zagrijavanja: 

  • pojačava seksualni užitak
  • stvara čaroban arousing efekt koji može učiniti tvoj orgazam još intenzivnijim
  • potiče prirodno vlaženje rodnice

Iako to nije po svom sastavu, Kiss of Freya svakako može poslužiti kao mirisna i zdravija zamjena za lubrikant

 

Što je lubrikant, a što senzualno ulje?

Lubrikant stvara jednu sklisku i ugodnu barijeru te time smanjuje trenje između dijelova tijela. Ili pak između tijela i seksualnih igračaka. Za siguran seks, važno je da je lubrikant kompatibilan s odabranim kondomom. Glavna podjela je na lubrikante na bazi vode, ulja i silikona, a svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke. 

S druge strane, senzualno ulje Kiss of Freya nije po sastavu lubrikant već botanička formula koja tijekom seksa stvara ugodan osjećaj zagrijavanja i ujedno povećava vlažnost rodnice. Tako da slobodno može poslužiti kao prirodni lubrikant. Jedino što zbog svoje uljne teksture nije pogodno za upotrebu uz kondome.

 

Kiss of Freya 100 % prirodna zamjena za lubrikant 

Lubrikant iz DM-a, ljekarne ili lubrikanti iz Mullera možda jesu poznatiji zbog lakše dostupnosti i snažnog marketinga, no uzimajući u obzir sastav tih lubrikanata - svima kojima su važni vrhunska kvaliteta i prirodni, sigurni sastojci - jako će se svidjeti upravo Kiss of Freya. 

Naime, zbog svoje uljne strukture i djelovanja definitivno (i provjereno) može poslužiti kao lubrikant te je u potpunosti 100 % prirodan proizvod.  Zahvaljujući sinergijskom djelovanju ekstrakta cvjetnih pupoljaka biljki Capparis spinosa i Centella asiatica, naše senzualno ulje ujedno:

  • pomaže ublažiti potencijalne iritacije
  • ubrzava regeneraciju kože
  • njeguje kožu

Stvarajući ovaj proizvod išli smo ne samo na 100% prirodnu formulaciju koja ne sadrži umjetne boje, konzervanse, iritabilne sastojke i sl., nego smo imajući na umu osjetljivu žensku floru sklonu bakterijama i gljivicama, u formulaciju utkali spomenute ekstrakte cvjetnih pupoljaka biljke Capparis spinosa i Centella asiaticaone. 

Upravo ekstrakti ovih biljaka, dobiveni kroz napredne tehnološke procese, djeluju protuupalno i dubinski njeguju osjetljivu kožu intimnog područja.

Naime, Capparis spinosa s jedne strane smanjuje sintezu upalnih medijatora, reducira kliničke pokazatelje upale te poboljšava osjećaj ugode na koži. Dok sastojak Centella asiatica hidratizira, smanjuje osjećaj iritacije i zatezanja te stimulira proizvodnju kolagena.

Senzualno ulje koje služi i kao prirodni lubrikant

Mogu li ga koristiti parovi koji pokušavaju začeti?

S obzirom na to da senzualno ulje Kiss of Freya može poslužiti kao lubrikant, a neki lubrikanti na tržištu negativno djeluju na pokretljivost spermija, razumljivo je da je mnogim parovima ovo važna informacija.  

Dobra je vijest da je ulje Kiss of Freya potpuno sigurno za sve one koji pokušavaju začeti.

Naime, možete biti bezbrižni jer ovo ulje ne zadrži nikakve parabene, silikone, razne sintetičke dodatke i mirise, a koji mogu usporiti gibanje spermija. To kod Freye nije slučaj 💪🏻.


Kako se koristi ovo ulje koje služi i kao prirodni lubrikant?

Preporučujemo da započneš s količinom ulja veličine graška koju potom umasiraš izravno na klitoris, a može i na glavić penisa. 

Ulje se može slobodno koristiti i prilikom analnog seksa.

Ukoliko je potrebno, slobodno se može i povećati doza. Naime, svako je tijelo različito i svakome će odgovarati drugačija količina ulja.

Najvažnije je da se vodiš osjećajem ugode.

Ako ti zagrijavanje slučajno postane prejako, slobodno možeš: 

  • pričekati da ta senzacija prođe (što obično bude kroz 20-ak minuta) ili
  • isprati intimno područje običnom vodom

U svakom slučaju, ništa ne brini jer grijanje traje nekih 20 minuta, a s obzirom na to da prosječni seksualni odnos traje 7 minuta, ovo je i više nego dovoljno :).

Slobodno i u potpunoj sigurnosti eksperimentirajte i isprobavajte. I naravno - zabavite se. 

 

Peckanje vagine i osjetljiva koža

Ako budeš slučajno imala osjećaj peckanja vagine, znaj da je to normalna pojava. Naime, to zapravo nije peckanje - već zagrijavanje.  

Za taj osjećaj zagrijavanja zaslužni su neuroreceptori na sluznici vagine i/ili anusa. I to je ono što Freyu čini jedinstvenom u odnosu na ostala senzualna ulja i lubrikante na tržištu - osobito kad uzmemo u obzir prirodni sastav, bez sintetičkih dodataka i slično. 

Kiss of Freya je prikladna i za korištenje na suhoj i osjetljivoj koži. Međutim, ako si se tek depilirala, rađe pričekaj 24 sata prije korištenja. 

Također, ako na koži imaš svježe ranice, ogrebotine i sl., preporučujemo izbjegavanje ovog ulja.

 Kiss of Freya u ambalaži koja simbolizira mušku i žensku energiju

Oralni seks - da ili ne?

Okus Freye je neutralan, no ne preporučuje se koristiti Freyu prilikom oralnog seksa upravo zbog tog osjećaja grijanja ali i zbog prirodnog kozmetičkog mirisa.

Naime, iako lijepo miriše, okus baš i nije najugodniji. Dakle, NE za oralni seks. 


Nije ljepljivo već ostavlja lijep “podmazujući” osjećaj

Naše ulje nije masno, ni ljepljivo. Zaboravi na onaj kremasti i/ili ljepljivi osjećaj koji imaju neki lubrikanti.

Kiss of Freya senzualno ulje se predivno upija, no opet ostavlja onaj lijepi, "podmazujući" osjećaj koji pojačava seksualno zadovoljstvo i smanjuje vrijeme potrebno za postizanje orgazma.

Uz to i divno miriše. Dakle, nije jako masno, ne lijepi se i ima dobro upijajuće svojstvo. 

Ne narušava intimni pH

Kiss of Freya ne narušava tvoj intimni pH. Naime, u Freyi nema alkohola, već uljno topivih kozmetičkih mirisa u koncentraciji koja je prema IFRA-i (International Fragnance Association; oni su ti koji zabranjuju i/ili dozvoljavaju određene sastavnice mirisa u kozmetičkim proizvodima 🤓) dozvoljena obzirom na primjenu na području intimne zone.

Iako jako volimo eterična ulja, zbog alergena ih nismo mogli koristiti. Stoga smo se i odlučili na mirise u kojima možemo kontrolirati postotak alergena.

Važno je da znaš, iako se ponekad neki boje kada vide pristustvo mirisa u sastavu, da ako se ona koriste u dozvoljenim granicama prema IFRA-i, zaista možeš biti mirna.

Također, ako Freyu koristiš kao lubrikant ne moraš brinuti ni o bakterijama, gljivicama, i ritacijama jer je Kiss of Freya ulje potpuno sigurno za tvoje zdravlje. 

Jedino što moraš voditi računa je siguran seks. Naime, Kiss of Freya se ne preporučuje koristiti s kondomom jer će on, zbog njezine uljne strukture, jednostavno - skliznuti. I zato, uživaj na siguran način. 

 100 % prirodno senzualno ulje Kiss of Freya

Pomoć ženama koje imaju problema sa suhoćom rodnice i vagine 

S obzirom da je Biljkoljupka brend koji je specijaliziran i educiran za žensko zdravlje, važno mi je da naši proizvodi pomažu ženama na više razina. 

Stoga ovo ulje osim što unosi senzualnost i zabavu u spavaću sobu, brine i o tvom intimnom zdravlju.

Korištenje Kiss Of Freya ulja pomoći će ženskom tijelu:

  • da lakše odgovori na fizičku stimulaciju i 
  • dati joj vrstu svijesti cijelog tijela koja podiže njezinu razinu uzbuđenja

Upravo ove dvije gore navedene stvari ženama daju mogućnost lakšeg postizanja orgazma

Još jedna prekrasna prednost ulja je ta što ženama može pomoći kod problema suhoće rodnice ili vaginalne suhoće koja pogađa mnoge žene, jer može odlično poslužiti upravo u svrhu lubrikacije tj. povećanja vlažnosti.

Suhoća rodnice je neugodno stanje koje se najčešće javlja uslijed menopauze, no okidači mogu biti i različite hormonalne promjene uslijed primjerice:

  • IVF potpomognute oplodnje
  • perimenopauze
  • hormonalnih terapija
  • u periodu postpartuma
  • kod onkoloških pacijenata
  • kod raznih psihosomatskih oboljenja i sl.

 

Za koga nije Kiss of Freya?

Kao što smo već napomenuli, ovo nije kontracepcijsko sredstvo i nije pogodno za upotrebu uz kondome. I još par savjeta:

  • prestanite ga koristiti ako se slučajno pojavi iritacija
  • nije pogodno za trudnice
  • Izbjegavajte kontakst s očima, iritiranom kožom i ranama

Naravno, prije korištenja se posavjetujte sa svojim liječnikom ako koristite bilo kakve lijekove i terapije.

O autorici

Martina Tuta, klinički fitoterapeut i vlasnica Biljkoljupke

Biografija