Dostava

Uvjeti dostave

Dostava vaših omiljenih proizvoda iz našeg webshopa vrši se pouzdanom dostavnom službom GLS. Ovdje su detalji o našim uvjetima dostave kako biste znali što možete očekivati.

Dostava unutar Republike Hrvatske

Cijene

  • Narudžbe ispod 70 eura: 6,50 eura
  • Narudžbe iznad 70 eura: Besplatna dostava

Rokovi dostave

GLS dostava unutar Hrvatske obično traje 1-2 radna dana od dana slanja narudžbe. Molimo, imajte na umu da su ovi rokovi informativni te da su podložni promjenama zbog različitih faktora kao što su vremenski uvjeti ili praznici.

Dostava u zemlje Europske unije

Cijene

Cijene dostave u zemlje Europske unije određene su prema važećem cjeniku GLS dostavne službe.

Rokovi dostave

Rokovi dostave za zemlje Europske unije mogu varirati ovisno o odredištu. Uobičajeno vrijeme dostave je između 2-5 radnih dana, ali molimo uzmete u obzir da se to može razlikovati zbog geografske udaljenosti i specifičnih lokalnih uvjeta.

Općenito

Molimo imajte na umu da se rokovi dostave mogu promijeniti izvan naše kontrole. U slučaju neočekivanih situacija ili izvanrednih okolnosti, možete se obratiti našem timu podrške kako biste dobili ažurirane informacije o statusu vaše dostave.

Za sve dodatne informacije ili pitanja vezana uz dostavu, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, te se trudimo osigurati da vaši proizvodi stignu na vrijeme i u najboljem stanju.

Hvala vam što ste odabrali naš webshop!