Biljkoljupka u fokusu: panel o izazovima, uspjesima i budućnosti

Biljkoljupka u fokusu: panel o izazovima, uspjesima i budućnosti

Biljkoljupka uvijek voli podržati mlade i podijeliti svoju priču o tome kako se nešto što je počelo kao hobi može pretvoriti u uspješan obiteljski posao prožet ljubavlju, strašću i upornošću. 

Zato sam radosno prihvatila poziv da budem jedan od panelista na događaju "Marketing mingle malih proizvođača" u potpunosti organiziranom od strane studenata Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Centralni dio ovog događaja bio je interaktivni panel pod nazivom “Uspjesi i izazovi malih proizvođača.” u kojem smo Tomislav Pancirov, Luka Rossi i moja malenkost (💃🏼insert happy dance here💃🏼) razgovarali o ključnim aspektima uspješnog marketinga za male proizvođače, razmjenjivali ideje i usudit ću se reći, svojim primjerom pružili inspiraciju mladim ljudima okupljenim u dvorani.

Povezanost s publikom i emotivna veza s kupcima

Trudili smo se istaknuti važnost razumijevanja ciljne skupine, praćenja trendova i izgradnje osobnog brenda a posebno mi je bilo drago vidjeti koliko pažnje je posvećeno povezivanju s ciljnom publikom i stvaranju emotivne veze s potrošačima. To su vrijednosti koje su meni osobno jako važne jer Biljkoljupka nije samo brend proizvoda od ljekovitog bilja, već prava zajednica ljubitelja prirode i zdravog načina života.

Osim panela, imali smo priliku čuti i prezentaciju rezultata znanstvenog projekta o važnosti kreiranja marke proizvoda baziranih na prirodnim i tradicionalnim resursima. Sve u svemu, bilo je to jedno inspirativno i nesvakidašnje iskustvo.

Povezivanje s mladima i inspiriranje budućih poduzetnika

No, meni osobno najbolji dio ovog događaja bio je definitivno druženje s mladim ljudima i kolegama. Razmjenjivali smo priče, ideje i iskustva, a energija koja je vladala bila je zarazna.

Osjećam se ponosno jer je Biljkoljupka prepoznata kao brend i ovo mi je bio veliki podsjetnik na to koliko je važno povezati se s drugima, podijeliti svoju strast i inspirirati druge.

Nova avantura u Biljkoljupkinoj priči

I baš zato mi je toliko drago i ovim blog postom najaviti početak (🥁Drum Roll please 🥁) dugo iščekivanog podcasta koji sam, uz pomoć moje moćne zajednice na Instagramu, odlučila nazvati Botanical Buzz. 

Bit će to platforma gdje ćemo istraživati svijet ljekovitog bilja, razgovarati o zdravom životu i dijeliti inspiraciju za održivu budućnost. 

Osim toga, bit će prostora za razgovor o izazovima i uspjesima u poslovanju s ljekovitim biljem te ženskim holističkim zdravljem, pružajući korisne savjete i uvide za druge poduzetnice koji se žele baviti ovim poslom.

Jer upravo u tom dijeljenju leži čarolija Biljkoljupke 🌿 - u ljubavi prema prirodi i želji da zajedno gradimo zdraviji svijet. A podcast je došao kao prirodan korak na tom putu, još od ljeta 2022. godine kada sam uložila u kvalitetan podcast mikrofon 😊

Slušamo se od 21.03.2024. - proljeće je uvijek posebno doba godine za Biljkoljupku i prvi dan proljeća se sam nametnuo kao idealan za početak jedne nove avanture u Biljkoljupkinoj priči.

Riječi sigurno ne mogu dovoljno pokazati moju radost zbog ovoga i jedva čekam da se družimo u novoj, bližoj formi.

Do idućeg čitanja,

Vaša Martina 🌿

 

O autorici

Martina Tuta, klinički fitoterapeut i vlasnica Biljkoljupke

Biografija