Hygea prirodni spray mist

Nova Hygea: Jesmo li upravo stvorili najbolji prirodni dezodorans u Hrvatskoj?

Prirodni dezodorans u spreju koji se jednostavno nanosi, brzo suši, daje osjećaj suhoće, miriše nježno i dugo traje - moj i tvoj san o idealnom prirodnom dezodoransu upravo je postao stvarnost.

Predstavljamo vam novu Hygeu, 100 % prirodni spray mist koji rješava probleme vlažnih i smrdljivih pazuha na najzdraviji mogući način, zapakirana u elegantnoj, mat bijeloj staklenoj ambalaži.

Ova Hygea je doista totalni game changer i mogu slobodno reći da je cijeli mali tim Biljkoljupke oduševljen sa svim novinama! Ali doslovce oduševljen!  

 

Što je novoga kod Hygee?

🌿 Još jednostavnije se nanosi jer više nije roll-on već spray mist

🌿 Poboljšanom formulacijom povećali smo dugotrajnost suhoće pazuha

🌿 Ima veći udio aktivnih tvari pa su pazusi još otporniji na neugodne mirise

🌿 Puno se brže suši u odnosu na dosadašnji roll-on

🌿 Umjesto plastike uvodimo bijelo mat staklo, kao dodatnu zaštitu od probijanja svjetlosti

🌿 Nema curenja tekućine (što se znalo dogoditi s roll-on verzijom)

🌿 Duže traje zahvaljujući novoj ambalaži 

🌿 Novi miris je decentan, lagan i blago osvježavajući miris kamelije (kažu omiljeni cvijet Coco Chanel) i božura (inače odobrenih za korištenje u prirodnoj kozmetici) 

🌿 Ima PIF certifikat, što znači da je Hygea ispravna i sigurna 

 

Hygea Prirodni Spray Mist

Velika poboljšanja, a cijena ostaje ista

🔥 I jedna od najvažnijih stvari - CIJENA OSTAJE ISTA! 🎉

Ovo nam je bilo jako važno jer smo svjesni da je Hygea među najskupljima prirodnim dezodoransima na tržištu, ali samouvjerno tvrdimo - s potpunim pravom! 

Naime, možda se neki koji me prate od početaka Biljkoljupke sjećaju moje priče o neuspjeloj potrazi za prirodnim dezodoransom (da, vjerujem da ćete se i nasmijati, a možda i prepoznati u mojoj muci po znojenju i smrduckanju 🤭). 

Ta je potraga za prirodnim dezićem bila toliko kritična i nikako nisam mogla pronašla dezić koji zadovoljava moje (ok, visoke) kriterije i rješava problem znoja i posljedično - neugodnog mirisa koji nikako ne podnosim.

I tako je nastala - HYGEA. Da riješim vlastiti problem.

 

Novom Hygeom oduševljena i struka

Moje oduševljenje našim prirodnim dezodoransom dijeli i struka. 

Formulatori koji su došli u doticaj s formulacijom Hygee bili su oduševljeni! Rekli su nam da tako dobar i kvalitetan prirodni dezodorans ne postoji na hrvatskom tržištu - bez sode bikarbone, naftnih derivata, parabena, aluminijskih soli…. A da je ujedno sama formulacija toliko efektna! (*blush* *blush* Martina)

Kada kažem da smo poboljšali formulaciju, to znači da se niti jedan od sastojaka nije promijenio.

Ono što smo promijenili su omjeri aktivnih tvari koje sprječavaju stvaranje neugodnih mirisa i koji sprječavaju razvijanje bakterija koje uzrokuju taj smrad. Povećanjem njihovog udjela povećali smo dugotrajnost suhoće pazuha i to da Hygea još duže drži pazuhe otpornima na nastanak neugodnih mirisa. 

 

Plastiku smo zamijenili staklom, sprejom produžili trajanje

Dosadašnje plastično pakiranje zamijenili smo elegantnom, staklenom mat bijelom bočicom. Osim što se predivno drži u ruci, bijelo mat staklo je tu da ne propušta svjetlost. 

Vjerujem da će te razveseliti i što nova Hygea traje duže.

Prije je kroz roll-on znalo, prilikom korištenja, izaći puno više tekućine nego što je to realno bilo potrebno pa bi se Hygea (posebno ljeti) trošila već kroz dva tjedna. Dakle, dosta brzo. Zahvaljujući spreju tvoja Hygea će sada trajati duže.

 

Hygea Prirodni Spray Mist staklena ambalaža

Premium prirodni dezodorans s PIF certifikatom

Poboljšanom formulacijom, s lakšom i boljom primjenom i kvalitetnijim pakiranjem stvorili smo doista premium prirodni dezodorans koji uspješno štiti od neugodnih mirisa.

I ne samo to! Kao što sam spomenula, dezodorans Hygea sada ima i PIF certifikat, što znači da je ispravan, mikrobiološki siguran te da (između ostalog) nema teških metala i da mu je pH vrijednost optimalna. 

 

Zadržali smo sve ono što volite kod Hygee

Sve ono dobro kod Hygee smo, naravno, zadržali:

🌿 100 % prirodni dezodorans bez aluminija, bez sode bikarbone, parabena…

🌿 Ne ostavlja mrlje, nije ljepljiv

🌿 Siguran je za trudnice i dojilje

🌿 Dopušta tvojoj koži da diše

🌿 Iznimno učinkovit kod jačih fizičkih aktivnosti

🌿 Djeluje protuupalno i regenerirajuće

🌿 Može se koristiti i odmah nakon depilacije jer pomaže zacijeliti male površinske ranice i umanjuje epidermalni “stres”

 

Prirodni dezodorans pogodan za djecu - potvrdile majke tinejdžera

Hygea je super i za sve djevojčice koje ulaze u onu fazu predpuberteta i puberteta, jer nema nikakve štetne koji bi štetili njihovim nježnim godinama.

Dosta mama nam je javilo da njihove djevojčice koriste (i vole 🥰) Hygeu.

 

Hygea Prirodni Spray Mist Amabalaža

Ponekad je potrebna prilagodba tijela na Hygeu

Nekome od vas će možda trebati dulje da se tijelo prilagodi na potpuno prirodni dezodorans bez aluminija, sode bikarbone i sl.

Nekome prilagodba traje par dana, nekome i do mjesec dana. Pogotovo ako su se prije koristili samo drogerijski dezodoransi.

I naravno, ako si novopečena mama znaš i sama da šašavi hormoni mogu pridonijeti intenzivnijim neugodnim mirisima ispod pazuha.

Ono što znamo je da je nekim ženama prilagodbu na Hygeu ubrzao redoviti peeling pazuha, jer on potiče mikrocirkulaciju i izmjenu tvari, te tako uklanja odumrle stanice kože. 

Preporučujem ti peeling, odnosno detox pazuha odraditi s blagom ali iznimno djelotvornom zelenom glinom.

Postupak detoxa zelenom glinom je jednostavan: prah gline pomiješaš s malo vode i kada dobiješ konzistenciju paste, naneseš ju na pazuhe i - ruke u zrak!

Fino legni na krevet ili kauč sa podignutim pazusima, odmori, i nakon cca 15 minuta isperi pazuhe u mlakoj vodi. 

Ovaj proces možeš ponoviti par puta tjedno, pogotovo ako si kroz duže vrijeme koristila klasične dezodoranse.

I mali podsjetnik - Priroda se doista za sve oko nas savršeno pobrinula! Znojenje tu kao normalan fiziološki proces zahvaljujući kojem se naš organizam hladi i regulira tjelesnu temperaturu. 

Biljkoljupka i Hygea su tu da pomognu tvom tijelu da sve to i dalje uspješno radi - ali uz osjećaj suhoće i svježine ispod pazuha, uz nježne mirisne note pomno odabranog cvijeća. 

O autorici

Martina Tuta, klinički fitoterapeut i vlasnica Biljkoljupke

Biografija