Martina Tuta, vlasnica Biljkoljupke

Dobrodošla na novu Biljkoljupku!

Ta-daaaa! 🥁 Novi web shop Biljkoljupke je pred tobom! 

Željela sam za tebe stvoriti novo, ugodno virtualno mjesto gdje ćeš u par klikova moći kupiti svoje omiljene Biljkoljupkine proizvode.

Gledajući kako ti naši proizvodi poboljšavaju život osjetila sam da je vrijeme za novu verziju Biljkoljupke, brenda koji je krenuo kao ludi djevojački san i stasao u jedan divan obiteljski posao.

POBOLJŠANJE KORISNIČKOG ISKUSTVA

Osjetila sam da i Biljkoljupki kao brendu, a posebno tebi i čitavoj vjernoj zajednici žena dugujem jedno veliko poboljšanje u pogledu kvalitete, nove ambalaže i ljepših vizuala.

Željeli smo poboljšati čitavo tvoje korisničko iskustvo - od trenutka kupnje na web shopu pa do onog najdražeg - kada u ruke primaš svoje omiljene proizvode. Da kroz svaki taj dio osjetiš koliko smo ti zahvalni na potpori. I sretni što ti naši proizvodi pomažu! 

Marko i Martina, vlasnici brenda Biljkoljupka

OSLUŠKIVALI SMO ŠTO VAM TREBA

Upravo sam tebe, i sve ostale žene koje daju svoje povjerenje Biljkoljupci, pozorno slušala i bilježila vaša iskustva. Zato nova Biljkoljupka svoju avanturu nastavlja s vašim najdražim proizvodima, ali i jednom potpuno novom kategorijom do koje me je dovelo majčinstvo - “Bebe i Djeca”.  

U toj kategoriji, kao dvije nove perjanice stoje tinktura Abrakadabra za potporu dječjem imunitetu, te premium krema Babylicious, inovativne recepture koja pozitivno utječe na mikrobiom kože.

Uz nove proizvode uložili smo puno u unaprjeđenje formulacija za Vulvalicious, Hygeau te tinkture Carstvo snova i Oh, Cramp! - koje sada imaju još kvalitetnije djelovanje i vjerujemo da će ti i dalje sjajno služiti.

Sve je to slijed mojih edukacija, s posljednjom iz područja kliničke fitoterapije ali i farmaceutske botanike s farmakognozijom. 

 ZA TEBE UVIJEK SAMO NAJKVALITETNIJE IZ PRIRODE 

Iako je toliko toga novog, naš princip rada i dalje ostaje isti, a to je da sve bilje za tinkture i dalje beremo sami. Male serije proizvoda, kvaliteta izrade, stručnost i educiranost, te beskompromisna kvaliteta su nešto što nas i dalje izdvaja od drugih a vama pomaže da budete zdraviji. 

SURADNJA S MALIM, SPECIJALIZIRANIM TRGOVINAMA

No, ono što se pomalo mijenja su proizvodi koji se odnose na njegu kože. S njima ćemo polako otvarati vrata prema specijaliziranim trgovinama koje cijene male hrvatske proizvođače tako da bi vam bili dostupniji u neposrednom okruženju.

Neizmjerno sam zahvalna za sve ovo što smo zajedno prošli, i jako uzbuđena za sve ovo što je pred nama. 

S otvaranjem Kuće ljekovitog bilja u jesen 2023. i sada s novim web shopom, u 2024. definitivno ulazimo u novu eru Biljkoljupke - i dalje punog srca i s velikom ljubavlju prema onome što radimo.

 Martina Tuta s prijateljicama i poduzetnicama na otvaranju Kuće ljekovitog bilja

HOLISTIČKI PRISTUP TVOM ZDRAVLJU

Naš novi slogan: Čarolija divlje prirode, snažnija Ti - moja je glavna poruka Biljkoljupke kao brenda. Naime, moj fokus će u budućnosti još više ići na ciljane proizvode za holističko zdravlje žena, kako na reproduktivni dio tako i na onaj usmjeren na dušu i tijelo.

Ali i na edukacije koje ženama neizmjerno znače - poput webinara, masterclassova ili gostujućih predavanja. 

Martina Tuta vlasnica Biljkoljupke u šumi

DVA RETREATA SAMO ZA ŽENE

Za 2024. opet pripremamo dva retreata: Put u središte žene kao prva morska ekspedicija za neustrašivu ženu te Junakinja Gacke doline. U jedinstvenom okruženju ženama pružamo osjećaj potpune relaksacije, i duše i tijela.

Nastavit ćemo vas osluškivati i stvarati nove proizvode koji vam olakšavaju i uljepšavaju svakodnevicu. Beskompromisno vrhunske kvalitete i dobivene zahvaljujući našoj najdivnijoj Prirodi. 

HVALA OD SRCA ŠTO SI TU!

I za kraj, želim da znaš da bez tebe ne bi mogla ostvariti svoj san! Doista, bez tebe Biljkoljupka ne bi mogla ovako rasti i blistati!

Jedno ogromno, veliko ko’ kuća - hvala! 

Hvala što si tu!

Tvoja Martina aka Biljkoljupka

 P.S.

Voljela bih čuti kako ti se sviđa novi web shop! Klikni na plavu tipku u donjem desnom uglu stranice i u par sekundi ostavi svoje dojmove.

Martina Marko i pas Bela u njihovoj Kući ljekovitog bilja

O autorici

Martina Tuta, klinički fitoterapeut i vlasnica Biljkoljupke

Biografija