Marko i Martina, vlasnici Biljkoljupke, na ulazu u Kuću ljekovitog bilja u Matuljima

10 važnih promjena kod Biljkoljupke za koje želimo da znaš

Neizmjerno smo sretni što čitaš ovaj tekst jer to znači da si došla vidjeti novi Biljkoljupkin web shop

Posljednje tri i pol godine, otkad postoji Biljkoljupka, osluškivali smo vaša iskustva i odlučili da ćemo u 2024., ući s nekoliko velikih promjena:

 • Poboljšane formulacije najprodavanijih proizvoda
 • Nova, kvalitetnija ambalaža koja još bolje čuva naše proizvode, a vama pruža onaj premium doživljaj kada u ruke dobijete svoj omiljeni proizvod
 • Novi web shop za još ugodniju i jednostavniju kupnju

Donosimo ti jedanaest najvažnijih promjena za koje vjerujem da će ti biti korisno da ih znaš:

1. Newsletter: Ako želiš prva doznati sve najvažnije vijesti o svojim omiljenim proizvodima (👀 i prije objave na društvenim mrežama) te dobiti koristan sadržaj kojim ćemo ti pomoći da budeš zdravija i snažnija, obavezno se pretplati na naš newsletter. Ne brini, nećemo ti dosađivati!

 

2. Darovna kartica: Sigurno i ti imaš onu jednu prijateljicu koja ne voli iznenađenja i voli odabrati sve sama. Pa neka uživa!🤭 A dobro dođe i kada više nemaš pojma što da pokloniš, ali želiš da bude posebno, prirodno i korisno 🥰.

 

3. Kvalitetnija ambalaža: Uložili smo u još kvalitetniju (i ljepšu) ambalažu. Primjerice, kod premium kreme Babylicious koristimo airless ambalažu. Ona značajno doprinosi kvaliteti proizvoda jer se onemogućuje direktan kontakt s kožom. A zbog sistema vakuma iskoristivost kreme je 100%. Dakle, ne ostaju nikakvi viškovi kreme u ambalaži nego je krema u potpunosti iskorištena. 

 

4. Surađuj s nama! Naime, ako imaš svoju zajednicu na društvenim mrežama, stvaraš svoj sadržaj i voliš naše proizvode, pozivamo te da se prijaviš kao naš affiliate suradnik. 

 

5. Promijenili smo imena (nekih) proizvoda a ima i onih koje više nećeš naći u našoj ponudi - tako je tinktura "Da manje boli" postala "Oh, Cramp!", "Život je lijep" sada nosi ime "La vita e' bella", tinktura "Zdravlje u kosi" postaje "Happy Hair", a tinktura za lakši porod "List maline" postala je "Go easy on me, baby!". I ne samo da smo im promijenili ime već smo im poboljšali i formulacije! 

Ono što prestajemo proizvoditi su : gavezova mast, nevenova mast, mast protiv bolova "Bolko", balzami "Mediterraneo" i "Voloska" te tinkture "Srce junačko" i "Rusomača", dok će tinktura lista koprive, "Wake up call", biti dostupna samo kao dio biljnog postpartum kita.

Zašto? Htjeli smo se više posvetiti onim proizvodima koje zaista najviše volite te samim time otvoriti prostora za stvaranje novih. I to onih u domeni holističkog zdravlja žene i djeteta.

 

6. Kategorije proizvoda: Na web shopu smo sve proizvode složili prema nekoliko kategorija, da ti olakšamo snalaženje: 

 • Skin & Hygiene (Vulvalicious i Hygea)
 • Body & Soul (tinkture: Happy hair!, Imuno čarobnica, Sretna jetra, Carstvo snova, La vita e bella i Gavez almighty)
 • Ženske tinkture (Utjeha žene, Sexy lady, Oh, cramp!, Go easy on me, baby!)
 • Bebe & Djeca (tinktura Abrakadabra i premium krema Babylicious)
 • Repelenti (Komarko, Krpeljko)
 • Edukacije (webinari na temu plodnosti, pripreme za začeće, o trudnoći, postpartumu, imunitetu odraslih i djece)
 • Najprodavaniji proizvodi (ovdje je sve jasno ☺️)
 • Poklon paketi (kad ti nedostaje ideje što kupiti dragoj osobi, tu su tematski poklon paketi da ti olakšaju odabir)

        

       7. Transparentnost - U opisu svakog proizvoda imaš istaknute i ove informacije:

       • zašto je super
       • kako se koristi
       • superheroji u sastavu

       Naime, želimo ti olakšati odabir i uvijek biti do kraja transparentni.

        

       8. Često postavljena pitanja: Na FAQ (na dnu stranice i ispod svakog opisa proizvoda) smo odgovorili na vaša najčešća pitanja tako da tamo možeš prvo pogledati ako imaš neko dodatno pitanje. Ako ne pronađeš odgovor, javi mi se putem Instagrama ili maila, i rado ću ti pomoći!

        

       9. Svaki od proizvoda možeš jednostavno i brzo podijeliti s prijateljima ili obitelji, samo klikni na “Podijeli” koji se nalazi ispod opisa proizvoda, na lijevoj strani.

        

       10. Dostava u cijeloj Europskoj uniji: Od sada u bilo koju zemlju EU stižu Biljkoljupkini proizvodi 🚀.

        

       11. Opcija "Obavijesti me kada opet bude na stanju" -  ovo smo ostavili kao šećer na kraju jer znam da će oduševiti mnoge od vas. Naime, često ste mi znali reći da ne provodite puno vremena na društvenim mrežama ili jednostavno ne vidite svaku našu objavu, zbog čega vam neki proizvodi znaju - promaknuti. 

       S ovom opcijom, ukoliko je odaberete, a to možete učiniti za svaki proizvod iz našeg asortimana - dobit ćete obavijest direktno na mail čim mi obnovimo zalihe na webshopu. How cool is that? 🤓

        

       Znamo, nekad za prihvatiti promjene treba malo više vremena 😅. No, nadamo se da ti se sviđa smjer u kojem idemo.

       Ako imaš minutu vremena (i došla si do kraja ovog teksta 🥰) puno bi nam značilo da nam ostaviš ocjenu i komentar što se tiče novog dizajna web shopa.

       Klikni na narančasti prozorčić u donjem desnom kutu, gotova si u par sekundi ⚡️.

       Želimo da tvoje iskustvo s Biljkoljupkom bude što bolje, zato nam svaki tvoj komentar puno znači.

       Beskompromisnom kvalitetom i premium doživljajem nastavljamo ti pomagati na putu zdravije i snažnije tebe. I tvojih najmilijih. 🌿

       O autorici

       Martina Tuta, klinički fitoterapeut i vlasnica Biljkoljupke

       Biografija