DIVNI SVIJET PROLJETNICA

Proljetnice - koliko ih dobro poznaješ? A tek njihovu ljekovitu moć?

KREĆE SEZONA KRPELJA

Kako se zaštiti od nevidljivih neprijatelja

Za SRETNU I ZDRAVU BEBU

Provjeri zašto mame obožavaju Babylicious

DETOKSIRAJ, ZAŠTITI, OŽIVI

Ovog proljeća posveti posebnu pažnju kraljici organizma

Iskustva

“Veliko bravo za Komarka, predobar proizvod! Evo jučer isprobano prvi puta i nijedan ubod komaraca nisam imala (inače ih bude po 10 uboda u par minuta). Farmaceut sam i radim u ljekarni i nemamo tak dobar proizvod takvog sastava. Svaka ti čast na svemu što radiš, Komarko rules!”

“Htjela bih Vam samo reći da Vulvalicious spašava brakove, pogotovo one kojima je fizički kontakt glavni jezik ljubavi. Nakon dva mjeseca od jako teškog poroda (rezanja, pucanja, šivanja, hematoma i čega sve ne…) i SAMO 5 dana korištenja, muž i ja napokon “pričamo” nježno i polako ili napokon bezbolno Da košta 10x toliko vrijedi svake kune. Hvala Vam ”

“Tvoj dezić Hygea je savršenstvo. Iako se ne znojim puno, nakon druge trudnoće u ljetnim mjesecima nema dezodoransa koji mi pomaže prvenstveno sama sebi imam očajan miris. Prošla dva ljeta sam koristila Vichy, koji je držao stvari pod kontrolom, ali zapravo mi je imao odvratan miris i osjećaj na koži. Uglavnom, od kad sam naručila Hygeu, preporodila sam se. Toliko je blaga i nježna da imam osjećaj da me štiti i njeguje. Miris je božanstven. Prošla je i stress test kad smo cijeli dan bili u zabavnom parku sa bazenima na +30 i jako sparnom vremenu. Na kraju dana jednako je držala kao i na početku, a čuo se samo taj nježan miris ”

“Hygea je jedini prirodni dezić kojeg naručujem drugi put zaredom i bez kojeg ne želim ostati! Doslovce ste mi uljepšali život! Prihvatila sam znoj kao nešto normalno, a dosad sam se toga sramila i gušila se raznoraznim preparatima koji nisu davali rezultate, čak i oni koji su se deklarirali kao prirodni, na bazi sode bikarbone (izazvali mi dosta iritacija)”

“Samo da ti javim, sjećaš se da smo se prije 3 mjeseca dopisivale za tinkturu vrkute i Sexy Lady zbog moje endometrioze i operacije mioma. Pila sam ih mjesec i pol i evo nas trudna sam nakon šest godina čekanja ”

“Krpeljko nam je divan, rado ga koristim kod dvogodišnje djevojčice i čak smo ga koristili preventivno u vrtiću za spriječiti ušljivost, za sada djeluje a i kako je u vrtiću krenula faza ugriza, nakon korištenja Krpeljka po kosici (malo je gorak okus) više ugriza nema multifunkcionalan nam je Krepljko, divan proizvod ”

“Draga Martina, pišem vam punog srca 3 godine smo se trudili imati bebicu, tek nam je MPO pomogla i tako smo uspjeli. Nakon poroda sam se mučila s neredovitim ciklusom, pokušavali smo začeti ali nije išlo i uzela sam vašu tinkturu Utjeha Žene u nadi da će mi pomoći dovesti stvari u red. Martina, već iduća menstruacija je došla upravo kakva je trebala i treća nije ni došla. Jučer sam napravila test u potpunoj nevjerici i pozitivan je! Potpuno sam šokirana i presretna i BESKRAJNO zahvalna Hvala vam najviše na svemu što radite i kako radite, doslovno mijenjate živote <3”

“Tinktura koprive, pa Sretna Jetra te Imuno čarobnica u kombinaciji s nekim čajevima iz tvog webinara za imunitet učinile su da ovu zimu prođem bez prehlade, a kamoli nečeg težeg.”

“Draga Martina, imam menstruaciju a ništa ne boli. Ni trbuh, ni kosti zdjelice, baš niš Ovo je ravno čudo. Hvala vam na svemu što radite. Već neko vrijeme koristim tinkture Sexy Lady i Utjeha Žene paralelno sa homeopatijom. Inače moje društvo su miomi i endometrioza. Ponovno sam proživjela. Hvala hvala hvala ”

“Javljam vam se nakon današnjeg poroda koji je protekao brzo i glatko vjerujem zahvaljujući i vašim proizvodima. Tinkturu lista maline (Go easy on me, baby!) pila sam od 36 tjedna, a Vulvaliciousom sam mazala međicu od sredine trudnoće pa do dolaska u rodilište. Rezultat je porod koji je trajao svega 6-7 sati, rodila sam dječaka od 4330 g bez pucanja i rezanja. Dakle, hvala što postojite i što radite to što radite. Veliko hvala na svemu

Martina Tuta klinički fitoterapeut i poduzetnica, u šetnji prirodom

spoj ljubavi i znanosti

Zašto ti Biljkoljupka uspijeva pomoći?

Kvalificirani sam klinički fitoterapeut i naš je brend jedini u regiji specijaliziran i educiran za žensko zdravlje. Sve proizvode izrađujemo ručno, u vrlo limitiranim serijama. Ljekovito bilje skupljamo u divljini, poštujući prirodna staništa.

Više o Biljkoljupki

O nama su pisali

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 70 €

Martinini favoriti

Tinkture Carstvo snova i Oh Cramp i balzam za intimnu njegu Vulvalicious
Brzi pogled
Oh, cramp!
Redovna cijena
€25,00
Redovna cijena
Snižena cijena
€25,00
Brzi pogled
Vulvalicious
Redovna cijena
€27,00
Redovna cijena
Snižena cijena
€27,00
Brzi pogled
Carstvo snova
Redovna cijena
€25,00
Redovna cijena
Snižena cijena
€25,00

Zašto žene vole Biljkoljupku?

  • SCIENCE APPROVED

    Kreirala klinička fitoterapeutkinja.

  • WILDCRAFTED

    Ručno brano u netaknutoj prirodi.

  • SMALL BATCHES

    Limitirane serije za najveću učinkovitost.

  • HOLISTIC

    Sveobuhvatan pristup ženskom zdravlju.