Ljekovito bilje u službi plodnosti

WEBINAR BY BILJKOLJUPKA

stars

Neplodnost i nemogućnost začeća postali su jedni od vodećih izazova modernog doba.

Nikad medicina nije bila toliko napredna, nikad više nismo imali spoznaja o našem tijelu, no čini se da nismo nikad više bile udaljenije od svoje biti, od našeg univerzalnog ženskog principa.

Pohitale smo za karijerama, dokazivanjima sebi i drugima, financijskom slobodom a pritom zaboravile jednostavno – biti žena. Možda i ponekad posramljene bivstva u ženskom tijelu.

Srećom, Priroda, kao i tisućama godina unazad, nudi svoju pomoć, svoju drevnu mudrost nadohvat ruke.

Žensko reproduktivno zdravlje jedno je od područja na koje ljekovito bilje ima izrazito velik terapijski učinak, osobito kada je u pitanju pomoć i podrška raznim ginekološkim dijagnozama.

Upravo zato ti s velikom radošću želim ovim webinarom prenijeti znanje i mudrost onog ljekovitog bilja koje može postati tvojim najboljim prirodnim saveznikom na putu začeća.

20.01.2022. Od 18.30 do 20 h

Sadržaj webinara

U ovom webinaru saznat ćeš koje ljekovito bilje može na prirodan način povećati plodnost te kako ga i na koji način primjenjivati.

Osim onih „ženskih“ , promotrit ćemo i koje ljekovito bilje možemo davati našim partnerima kako bi stimulirali mušku plodnost, a o čemu se nažalost vrlo malo govori.

Uronit ćemo u najčešću ginekološku problematiku, poput PCOS-a (te inzulinske rezistencije), endometrioze, mioma, izostanka ovulacije te vidjeti mogu li nam i kako ljekovite biljke pomoći i kod ovih stanja.

Odmah da ti kažem dobru vijest – itekako mogu!

Saznat ćeš kako i tradicionalne metode vaginalnih naparavanja i sjedećih kupki mogu biti jedna od metoda samopomoći u podizanju imuniteta reproduktivnog sustava, uz točne upute kako ih i sa kojim biljkama sigurno primjenjivati.

Približit ću ti i nekoliko inspirativnih primjera svojih klijentica koje su ostvarile trudnoću uz pomoć ljekovitog bilja, a kako bi ti baš njihove osobne priče mogle biti svjetla točka u trenucima kada kloneš i kada ti se čini da si na korak od odustajanja.

Na samom kraju webinara imat ćemo i zajednički live Q&A, u kojemu ćeš moći postaviti dodatna pitanja koja te zanimaju u okviru ove teme a na koje možda još nisi dobila odgovor.

Ono što će te, vjerujem, posebno veseliti jest da ćeš nakon webinara na poklon dobiti i e-book „Ljekovito bilje na putu plodnosti i začeća“ a kojeg možeš uvijek imati sa sobom kao podsjetnik na to koje bilje kad i kako koristiti.

U ovom webinaru saznat ćeš koje ljekovito bilje može na prirodan način povećati plodnost te kako ga i na koji način primjenjivati. Osim onih „ženskih“ , promotrit ćemo i koje ljekovito bilje možemo davati našim partnerima kako bi stimulirali mušku plodnost, a o čemu se nažalost vrlo malo govori. Uronit ćemo u najčešću ginekološku problematiku, poput PCOS-a (te inzulinske rezistencije), endometrioze, mioma, izostanka ovulacije te vidjeti mogu li nam i kako ljekovite biljke pomoći i kod ovih stanja. Odmah da ti kažem dobru vijest – itekako mogu!

Saznat ćeš kako i tradicionalne metode vaginalnih naparavanja i sjedećih kupki mogu biti jedna od metoda samopomoći u podizanju imuniteta reproduktivnog sustava, uz točne upute kako ih i sa kojim biljkama sigurno primjenjivati. Približit ću ti i nekoliko inspirativnih primjera svojih klijentica koje su ostvarile trudnoću uz pomoć ljekovitog bilja, a kako bi ti baš njihove osobne priče mogle biti svjetla točka u trenucima kada kloneš i kada ti se čini da si na korak od odustajanja.

Na samom kraju webinara imat ćemo i zajednički live Q&A, u kojemu ćeš moći postaviti dodatna pitanja koja te zanimaju u okviru ove teme a na koje možda još nisi dobila odgovor. Ono što će te, vjerujem, posebno veseliti jest da ćeš nakon webinara na poklon dobiti i e-book „Ljekovito bilje na putu plodnosti i začeća“ a kojeg možeš uvijek imati sa sobom kao podsjetnik na to koje bilje kad i kako koristiti.

Predavačica

Martina Tuta - Biljkoljupka

Čovjek raspravlja, a priroda djeluje

Za koga je ovaj webinar

Ukoliko tek razmišljaš o trudnoći ili si već neko vrijeme na tom putu i taj plusić na testu nikako da se dogodi –ovo je webinar za Tebe.

Ako si zbog svoje dijagnoze pod pritiskom ostvarivanja trudnoće a želiš si prvenstveno pomoći prirodnim putem – ovo je webinar za Tebe.

Ako si probala sve ostale metode začeća i ništa se ne događa, a imaš osjećaj da ti ljekovito bilje može pomoći – ovo je webinar za Tebe.

U konačnici, ako i ne razmišljaš u ovom trenutku o trudnoći makar jednog dana želiš postati majka ali te zanima kako možeš svoje reproduktivno zdravlje dovesti u balans uz pomoć iz Prirode – ovo je, također, webinar za Tebe.

Ovaj webinar, pak, nije za Tebe, ako ne rezoniraš s idejom da bi ti ljekovito bilje moglo biti od pomoći.

Vjera je jako bitna, ja bih se usudila reći i jedna čarobna komponenta ovog uzbudljivog putovanja stoga bih je bez zadrške mogla imenovati i samim ključem uspješnosti.

Veselim se druženju, vidimo se 20.01.2022. u 18.30 h na prvom od serije webinara o ljekovitom bilju i njegovom fantastičnom utjecaju na ljudsko zdravlje !

U cijenu webinara uključeno je:

STRUČNO PREDAVANJE

Stručno predavanje (uz prateće vizuale) o ljekovitom bilju za poticanje plodnosti kod žena i muškaraca

OBRADA NAJČEŠĆIH DIJAGNOZA

Obrada najčešćih dijagnoza koje onemogućuju začeće (PCOS, Endometrioza, Miomi, hormonalni disbalans, ovulacija…) i kako nam ljekovito bilje može pomoći kod istih

Dodatne metode samopomoći

Vaginalna napravanja i sitz bathovi kao dodatna metoda samopomoći

Live Q&A

Live Q&A session na kraju webinara

Snimka webinara

Snimka webinara koja ti stiže na registriranu mail adresu unutar 24 h od emitiranja

E-BOOK

E-book „Ljekovito bilje na putu začeća i plodnosti“ na dar