"Kroz trudnoću uz ljekovito bilje"

+

"Postpartum i ljekovito bilje"

DVA WEBINARA BY BILJKOLJUPKA

webinar 2 pozadina (3)

WEBINAR 1

Kroz trudnoću uz ljekovito bilje

Draga Biljkoljupko,

Tvoja avantura života upravo počinje!

Iščekivala si, sanjala i nadala se ovome iz dubine duše – plusić na testu i tvoja životna prekretnica – trudnoća 

Ukoliko čekaš svoje prvo dijete, vjerujem da ti je bezbroj pitanja u glavi. Čak i ako si već rodila, možda ovu trudnoću želiš provesti na jedan drugačiji, manje stresan način.

Ono što je gotovo svim trudnicama zajedničko jest dr. Google. I neprestano istraživanje o tome što se smije jesti i konzumirati, a što ne. Tim više kad nastupe neke tipične trudničke tegobe poput mučnina, rinitisa, vaginalnih infekcija, anemije…

Kako si pomoći, pitaš se, a da je to na prirodni način?

Ovaj webinar ima upravo to za glavni cilj – pružiti ti točne, pouzdane i provjerene informacije o tome kako si trudnoću možeš učiniti bezbrižnijom uz pomoć Prirode i ljekovitog bilja.

Webinar je podijeljen na tri veće cjeline koje predstavljaju tri tromjesečja trudnoće, a u njima obrađujemo najčešće probleme koje muče trudnice te sagledavamo optimalna (prirodna) rješenja.

Neke od tema kojima je posvećen ovaj webinar

S vama ću podijeliti i neke od meni omiljenih tips & trickseva koji će ti olakšati tvoj trudnički put, stoga nam se pridruži bilo da si na početku, sredini ili kraju svog trudničkog puta.

Za koga je, osim trudnica naravno, namijenjen ovaj webinar:

Ako još nisi trudna ali planiraš trudnoćuovo je webinar za Tebe.

Baviš se savjetovanjem u okviru zdravstvenih/wellbeing temaovo je webinar za Tebe.

Želiš proširiti svoje znanje o ovoj temiovo je webinar za Tebe.

Dodatne pogodnosti za svaku polaznicu

WEBINAR 2

Postpartum i ljekovito bilje

Jednom kad porod prođe, postpartum dođe…

Kako zamišljaš svoje babinje, svoj postpartum? Imaš li ispred sebe idiličnu sliku ili pomalo brineš o tome kako ćeš se nositi sa svim izazovima?

Draga buduća mama, vjeruj mi, razumijem te. I sama sam nedavno prošla kroz tu tranziciju i nije bila nimalo nalik onome čemu sam se nadala i priželjkivala. 

No, znaš što ću ti reći… l’m still standing! I to zahvaljujući stručnoj pomoći, pomoći bližnjih i mojih divnih biljčica.

U ovom webinaru naglasak je upravo na tebi, draga novopečena mama, jer jedino psihofizički zdrava TI možeš biti 100% tu za svoje dijete..

U ovom webinaru naglasak stavljam na iduće teme:

Kao dodatni bonus, u ovom webinaru vam donosim nekoliko receptura za vaginalna naparavanja i sitz kupke kao metode oporavka od poroda te način izvođenja istih.

Za koga je, osim trudnica i rodilja naravno, namijenjen ovaj webinar:

Ako još nisi trudna ali planiraš trudnoćuovo je webinar za Tebe.

Baviš se savjetovanjem u okviru zdravstvenih/wellbeing temaovo je webinar za Tebe.

Želiš proširiti svoje znanje o ovoj temiovo je webinar za Tebe.

Dodatne pogodnosti za svaku polaznicu

**POSEBNA POGODNOST **

20% popusta na uplatu oba webinara

Prijavi se na oba webinara i umjesto 500, plati 400 kn

Ovaj webinar NIJE za tebe ako:

ZAPAMTI

Ljekovito bilje vjerni je suputnik i prijatelj ženskog zdravlja, a na njegovu se podršku možeš osloniti i kroz trudnoću i postpartum. No, jako je važno imati provjerene informacije koje su bazirane na znanju i stručnosti. Upravo zato su ovi webinari tu za tebe.

 

Veselim se biti dijelom tvog čarobnog putovanja, hvala ti što si tu!

Tko je predavačica?

Martina Tuta - Biljkoljupka

Bok, ja sam Martina, znana i kao Biljkoljupka, a sve oko mene je jedan čarobni biljni svijet. Od malena sam okružena ljekovitim biljem i svoja prva znanja stjecala kroz obiteljsku predaju. Mnogo godina kasnije, vrtlog života doveo me upravo na mjesto gdje je sve započelo, nakon čega sam krenula na edukacije o ljekovitom bilju. Trenutno sam u procesu dobivanja diplome za kliničku fitoterapiju, a uz konstantno učenje o primjeni ljekovitog bilja, primarni su mi fokus žene i žensko reproduktivno zdravlje. Ljekovito bilje zaista ljubi našu ženstvenost, stoga je vrijeme da mu se i mi s poštovanjem odužimo na način da mu vjerujemo i da sa zahvalnošću uzmemo ono najbolje što nam Priroda nudi. A ja sam tu da vam pomognem na tom putu…

Čovjek raspravlja, a priroda djeluje