Život je lijep – Tinktura Gospine trave

15,93  (120,02 kn)

Često se osjećaš anksiozno, bez one iskre životne radosti i unutarnjeg poleta koji te diže ujutro iz kreveta?

Uz to, nije ti stran ni gubitak energije, loše raspoloženje, konstantna nervoza i loš san?

Prepoznaješ li se u većini od gore navedenih stanja, moguće je da se suočavaš sa blagim oblikom depresije, te najveće pošasti modernog doba koja nas je osobito sustigla sada, u doba pandemije.

Srećom, Priroda ti, kao i mnogo puta do sada, nudi svoje riješenje a ono se zove – tinktura Gospine trave.

Ova biljka na glasu je kao istinski biljni antidepresiv te je u više od 30 kliničkih studija diljem svijeta pokazala svoj učinak na simptome blage do srednje teške depresije, ukoliko se uzima u kontinuiranom periodu od minimalno 3, optimalno 6 mjeseci.

Vrlo dobre rezultate pokazala je i kod žena koje pate od tegoba uzrokovanih menopauzom, poput valunga, nesanice i promjena raspoloženja te smanjenja libida.

Promotrimo li je i sa jednako značajnog duhovnog aspekta, vidjet ćemo da Gospina trava raste upravo oko ljetnog Solsticija, perioda kojim u život prizivamo sreću, toplinu i radost, prizivamo energiju Sunca.

A i samo ime, Gospina trava, sugerira nam jednu toplu i nježnu energiju utjehe i nade, kakvu može imati samo jedna majka.

Ona je upravo to – majka u svijetu ljekovitog bilja koja nam bezrezervno, već tisućljećima poručuje: “Život je lijep!”

SASTAV: Hypericum Perforatum (floss), Etanol Ph Eur.

DOZIRANJE: odrasli i djeca iznad 12 god – 3 x dnevno po 20 kapi, promiješati s malo malo vode ili čaja i popiti

PAKIRANJE: 50 ml

UPOZORENJE: Nije preporučljiva za trudnice i dojilje. Osobe koje su pod terapijom lijekovima različitih vrsta trebaju se prije uzimanja ove tinkture savjetovati sa svojim odabranim liječnikom.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: