Imuno Čarobnica – Tinktura bijele imele

14,00  (105,48 kn)

Tinktura bijele imele prva je pomoć kod iscrpljenog organizma i oslabljenog imuniteta, osobito u sezonama gripa i viroza.

Ova sveta biljka starih Kelta ima snažno antitumorsko djelovanje, prirodno balansira i visoki i niski krvni tlak, regulira rad gušterače pa će biti blagotvorna za dijabetičare.

Osobito je draga ženama jer ublažava simptome klimakterija te može biti od pomoći kod hormonalno uvjetovane neplodnosti.

S pravom je stoga nazivamo – imuno čarobnicom.

Novija istraživanja pokazuju kako  alkoholni ekstrakti bijele imele potiču lučenje endorfina, stoga se imela često naziva i biljkom dobrog raspoloženja. A kome ne nedostaje komadić sreće u ova čudljiva vremena? 🙂

Najbolje djelovanje tinkture postiže se ukoliko se uzima u kontinuiranim periodima od minimalno 3 mjeseca. Jedna bočica dostatna je za mjesec dana redovite uporabe.

SASTAV: Alkoholni ekstrakt lista bijele imele, Viscum album, 70% (v/v)

PAKIRANJE : 50 ml

 DOZIRANJE: 3x dnevno po 15-20 kapi razrijediti u malo vode ili mlakog čaja, popiti

 KONTRAINDIKACIJE: ne preporučuje se uzimanje tinkture bijele imele u trudnoći i tijekom dojenja. Ukoliko ste kronični bolesnik ili bolujete od karcinoma, svakako se prije uzimanja tinkture bijele imele savjetujte sa svojim liječnikom.

 

Availability: Na zalihi

Wishlist
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake: , , ,

Sveta biljka starih Kelta, obožavana ljekovita biljka moderne fitoterapije, predvođene istraživanjima Rudolfa Steinera.

Za razliku od nekih biljaka koje nam nude gotovo trenutni blagotvorni učinak na organizam, kao što je to, primjerice, valerijana, menta ili stolisnik, bijela imela pripada onom ljekovitom bilju koje bismo trebali redovito uzimati kroz 3-6 mjesečni period kako bi ona u potpunosti mogla ostvariti svoj učinak u smislu stimulacije imuniteta ili antitumorskog djelovanja.

Osim antitumorskog i izrazito snažnog imuno-stimulirajućeg djelovanja, tinktura bijele imele djelovati će blagotvorno i kod sljedećih tegoba:

        Dijabetes (regulira rad gušterače)

        Napadi histerije i grčeva (djeluje umirujuće)

        Problemi sa krvnim tlakom (prirodno povisuje niski te snižava visoki tlak)

        Moždani udar (može spriječiti sam moždani udar ukoliko se uzima preventivno)

        Zujanje u ušima, smetnje vida (olakšava simptome)

        Neplodnost kod žena (ukoliko se radi o hormonalnom disbalansu, može biti od pomoći)

        Klimakterij (ublažava simptome hormonalnog disbalansa)

Kao da ovi svi blagotvorni učinci nisu dovoljni, valja napomenuti kako imela stimulira izlučivanje endorfina, zbog čega je često na glasu kao biljka sreće i životne radosti.