Prirodni sprej za osvježenje daha “Bura”

70,00 kn (9,29 €)

Upoznaj “Buru”, potpuno prirodni sprej za osvježenje daha!

Osim što će ti dah samo jednim prskanjem biti kao nov, učinit ćeš čuda i za zdravlje svojih zubi i desni, a “Bura” će ti biti od pomoći i kod blage nadutosti, trudničkih mučnina i crijevne nervoze.

Baci bombone, žvakače i svu tu umjetno-slatku sintetiku koja ti radi više štete nego koristi i okreni se svježoj, potpuno prirodnoj “Buri”!

Ovo je 100% prirodni osvježivač daha koji je tako dobar da će ti se odmah uerezati u sjećanje. A bombonima i žvakačama ćeš s guštom reći baj, baaaj!

SASTAV: BIO hidrolat paprene metvice, hidrolat ruže, biljni glicerol, eterično ulje paprene metvice (Mentha x piperita L.) eko uzgoj, eterično ulje slatke naranče (Citrus sinensis) eko uzgoj, eterično ulje limuna (Citrus limon) eko uzgoj

PAKIRANJE: 20 ml  

NAPOMENE: Promućkati prije svake uporabe! 1-2 potiska bit će dovoljno za dugotrajno osvježenje. Rok trajanja – 1 godina

Ako želite zapakirati kao poklon molimo navedite u BILJEŠKE na koraku PLAĆANJA

 

Nema na zalihi

Wishlist

Dah ti je u “banani” zbog svakodnevnog, duuugog korištenja zaštitne maske?

Želiš biti sigurna da ti je dah svjež u svakom trenu?

Tražiš prirodnu i zdravu alternativu za žvakače i bombone?

Sprej za osvježenje daha “Bura” nudi ti odgovore na sva ova pitanja i to u obliku jedne praktične bočice koja s tobom može biti uvijek i svugdje.

“Bura” je u potpunosti prirodan sprej za osvježenje daha i instant osvježenje grla i usne šupljine na bazi paprene metvice i slatke naranče.

Najbolja stvar je da osjećaj svježine kojeg dobiješ samo s jednim potiskom spreja može trajati gotovo satima.

Stoga, prirodni sprej za osvježenje daha “Bura” praktično je i dugotrajno rješenje za pušače, osobe koje imaju problema sa lošim dahom, kao i za sve nas kojima nedostaje svjež dah nakon sati i sati provedenih noseći zaštitne maske.

Osim toga, poslužit će i kao odlična, zdrava alternativa žvakanju bombona i žvakača.

Posegni za instant osvježenjem u notama mente, citrusa i slatke naranče koje će tvoj dah osvježiti poput najjačih naleta bure 🙂

 

 

Možda će vam se također svidjeti…