Masterclass Imunitet, infekcije & biljna medicina

90,00  (678,11 kn)

VAŽNO!

  • pristup snimci masterclassa vrijedi 6 mjeseci nakon kupnje
  • za pristup snimci potrebno je imati važeći Google account/Gmail adresu
  • pristup snimci dobiva se nakon evidentirane uplate na naš račun.

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Dugo, jaaaako dugo se u meni kuha velika želja da ti prenesem ova znanja i iskustva iz prakse.

U toliko godina edukacija i rada sa pacijentima shvatila sam kako je potrebno IZ TEMELJA promijeniti stavove o imunitetu i infekcijama.

Zašto? Jer je ovo toliko plodno tlo za dezinformacije i marketinške fore i trikove da nije ni čudo da smo se s godinama pogubili u cijeloj toj priči. A stresa nikad više, drugim riječima imuniteta nikad manje. A bez njega ništa.

Tvoje zdravlje nema alternativu i zato te od srca pozivam da se pridružiš ovom Masterclassu za kvalitetniji i zdraviji život. Da srušimo mitove koji nas navode na krive puteve. Da točno po tegobama znamo koje ljekovito bilje i suplemente uzimati.

Da imamo drugačiji pristup ukoliko imamo autoimune bolesti ili narušeni imuno-odgovor. Da promišljamo o preventivi i uzrocima i da prestanemo samo bezglavo gasiti požare (u našem tijelu). A sve na jednostavan, razumljiv način koji je u praksi, u tvom svakodnevnom životu, lako provediv.

Zato te pozivam i da proširiš glas o ovom masterclassu na svojem profilu, osobito ako se baviš radom koji je usmjeren na ljudsko zdravlje, kako fizičko tako i psihičko.

Jako, jako sam Uzbuđena i nadam se da ovo uzbuđenje dijeliš samnom 🤗