Lakše se diše – Tinktura za imunitet respiratornog sustava

18,58  (139,99 kn)

Prvo duboko udahni, a potom polako i dugo izdahni.

Osjećaš li snagu svojih pluća, svoga štita koji je najizloženiji utjecaju vanjskoga svijeta?

Dišeš li uistinu „punim plućima“?

Ako osjećaš da je upravo ovom ogranu potrebna tvoja najveća pozornost, „Lakše se diše“ je tinktura upravo za tebe.

Tebe, koja imaš česte respiratorne infekcije, kojoj kašalj ne da spavati noću ni funkcionirati danju, koja osjeća da joj na prsima leži sav teret svijeta i tebe koju je strah – strah od silnih virusa i infekcija koje kolaju zrakom.

Ova tinktura je poput nevidljivog štita za cijeli tvoj respiratorni sustav.

Sačinjavaju je sitni ali dinamitni biljni borci, fitoterapeutski prvaci u borbi protiv infekcija dišnog sustava:

Plućnjak koji samom fizionomijom svojeg lista podsjeća na plućno krilo i alveole, dvije vrste jaglaca koje razrjeđuju sluz i djeluju antibakterijski te aromatični podbjel, vrhunski kašljoborac koji će biti osobito blagotvoran kod teškog i produktivnog kašlja.

Radi se o biljnoj sinergiji proljetnica kojima se moderna znanost tek počinje vraćati, a naši su je preci od pamtivijeka koristili za različite plućne infekcije, od upale pluća i tuberkuloze pa sve to bronhitisa i astme.

„Lakše se diše“ je tinktura za sve nas koji, osim tjelesne potrebe za jačanjem našeg respiratornog sustava, želimo jačati i onaj ranjivi duhovni aspekt tuge i povrijeđenosti zbog toga što, u dubini duše, osjećamo da negiramo sebe i svoje istinsko JA.

 

SASTAV: list i cvijet plućnjaka (Pulmonaria officinalis), list i cvijet podbjela (Tussilago farfara), cvijet jaglaca (Primula Veris i Primula Vulgaris) alkohol 45%

PAKIRANJE: 50 ml

DOZIRANJE: 2x dnevno po 30 kapi rastopiti u malo vode ili caja, popiti

UPOZORENJE: tinkturu ne uzimati natašte, osobito kod osoba osjetljivog želuca. Za djecu mlađu od 6 godina, tinkturu otopiti u vrućem čaju kako bi alkohol ispario prije konzumacije.

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake , , , , ,