“Imuno” Poklon Paket

340,00 kn (45,13 €)

Imunitet – čarobna riječ kojoj stremimo kada nas zdravlje i ne služi tako dobro, a često ne shvaćamo kako je (i u ovom slučaju) bolje spriječiti nego liječiti.

Zaista, prevencija je sve i zato se valja okrenuti ka balansiranju imuniteta, kako onog specifičnog, tako i onog nasljednog.

Jer, suprotno uvriježenom stavu, zapravo ne težimo dizanju imuniteta već njegovom balansiranju. Zlatna sredina opet je ključ svih životnih mudrosti. A ja sam ti u ovom paketu pomno složila one najmudrije biljke iz prirode koje suptilno moduliraju naš imunitet, pa idemo vidjeti o čemu je riječ.

U sastavu “Imuno” poklon paketa tako su s pravom mjesto zauzele 1x tinktura bijele imele, tzv. “Imuno Čarobnice”, 1x tinktura slatkog pelina te 1x tinktura “Lakše se diše”.

Imuno čarobnica, odnosno bijela imela, biljka je drevnih Druida  koja služi kao prva pomoć kod iscrpljenog organizma i oslabljenog imuniteta, osobito u sezonama gripa i viroza.Osim toga, ima snažno antitumorsko djelovanje, prirodno balansira i visoki i niski krvni tlak, a i potiče lučenje serotonina, stoga se često naziva i biljkom dobrog raspoloženja. Juhuuuuu!

Tinktura slatkog pelina prava je oaza antivirusnog, antibakterijskog i antigljivičnog svojstvo. Dok daleki Istok ovu biljku već tisućljećima uspješno koristi u tretiranju mnogih virusnih oboljenja, poput malarije, mi u Zapadnom svijetu tek otkrivamo njezine iznimne moći, osobito u borbi protiv ovog najnovijeg virusa kojeg neću niti imenovati, a koji nam je doslovce okrenuo živote naglavačke.

A ako osjećaš da je upravo plućima potrebna tvoja najveća pozornost, tinktura „Lakše se diše“ pravi je izbor za tebe. Ova tinktura je poput nevidljivog štita za cijeli tvoj respiratorni sustav. Sačinjavaju je sitni ali dinamitni biljni borci, fitoterapeutski prvaci u borbi protiv infekcija dišnog sustava – plućnjak, podbjel i dvije vrste jaglaca.

Imunitet dijelom nasljeđujemo od naše majke još u utrobi ali ga kroz život i stvaramo.

Stvori, stoga, imunitet koji će biti baš ta tvoja, zlatna sredina i to uz pomoć ljekovitog bilja <3

***Uz narudžbu ovog božićnog poklon paketa dostava se NE naplaćuje. Ukrasno pakiranje Ti od srca poklanjam i pakiram zajedno sa svojim Elfićima.

 

Nema na zalihi

Wishlist
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: