“Detox” Poklon Paket

320,00 kn (42,47 €)

Često se osjećaš tromo, umorno, teško i bezvoljno? Žudiš za jednim učinkovitim buđenjem organizma? Onda je “Detox” paket tvoj idealni odabir ovog Božića. Bilo za tebe ili tvoje bližnje.

Nekako slutim da će nam ovaj paket nakon božićno-novogodišnje trpeze svima biti potreban 🙂

U sastavu “Detox” poklon paketa nalazi se: 1x tinktura “Probudi se” lista koprive, 1x tinktura “Sretna Jetra” te 1x tinktura lista masline, “Pao mi je Šećer”.

Savjetujem ti da ovaj proces pročišćavanja tijela i duha započneš sa tinkturom lista koprive koji će drenirati i nahraniti naš glavni filter u tijelu – bubrege. Osim toga, kopriva djeluje kao diuretik tako da dok si na ovoj kuri bilo bi dobro da unosiš što više tekućine u tijelo, idealno vode.

Nakon koprive, slijedi kura tinkturom “Sretna Jetra” koja sadrži biljke koje stimuliraju rad žuči, pokreću želučane sokove te djeluju hepaprotektivno, odnosno kao štit našoj jetri.

Kao posljednja u nizu ostaje tinktura lista masline, “Pao ti je šećer”, za koju su klinička istraživanja dokazala da višemjesečnim korištenjem može biti od pomoći kod smanjenja lošeg, LDL kolesterola te visokog šećera u krvi. Maslina je zaista jedno posebno i sveto drvo i još uvijek nismo otkrili sve njezine blagodati.

Ovakav način detoksa ima ispravno djelovanje na razini bubrezi-jetra-žuč te se preporučuje napraviti je barem jednom godišnje, idealno pri promjeni godišnjih doba.

Jesi li spremna i ti za svoj “detox”?

***Uz narudžbu ovog božićnog poklon paketa dostava se NE naplaćuje. Ukrasno pakiranje Ti od srca poklanjam i pakiram zajedno sa svojim Elfićima.

Nema na zalihi

Wishlist
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: