“Antistres” Poklon Paket

250,00 kn (33,18 €)

Stres naš svagdašnji. Nema gdje ga nema.

Da nemaš problema sa stresom, vjerujem da ne bi niti otvorila ovu stranicu.

Žao mi je što je tako ali – imam jednu dobru vijest! Pomoć postoji, a ja ti u ovom poklon paketu donosim onu najučinkovitiju iz čarobnog biljnog svijeta.

U sastavu “Antistres” poklon paketa su: 1x tinktura valerijane, 1x tinktura mente i matičnjaka i 1x antistres čajna mješavina od domaćeg ljekovitog bilja.

Valerijana je biljka koja je meni, osobno, uspjela olakšati i prebroditi besane i anksiozne noći nakon što sam se suočila s nenadanim gubitkom posla zbog pandemije. Naime, valerijana je biljka smirenja te pomaže ostvarenju normalnog ciklusa spavanja. Osim toga, pomaže kod napadaja panike, psihosomatski uvjetovanih aritmija i jednostavno poručuje našem tijelu da se smiri, opusti i – predahne.

Menta i matičnjak biljke su divnog, sinergijskog djelovanja. Dok menta smiruje naš probavni sustav i pomaže regulirati probavu, matičnjak jača i umiruje centralni živčani sustav, srce i tijelo. Osim toga, matičnjak će biti od pomoći kada se trebamo fokusirati, osobito prilikom učenja, zato ga često i zovu “biljkom matematike”. Kada ti treba opuštanje bez popratnog efekta uspavljivanja, tinktura mente i matičnjaka je prava stvar za tebe.

U ovom antistres poklon paketu stiže ti i čajna mješavina za smirenje. Radi se o kombinaciji različitog ljekovitog bilja koje sam ljetos pomno i s ljubavlju brala po livadama i proplancima Velebita i Gorskog kotara.

Uživaj u ovim prirodnim notama tijekom večernjih sati, a kad je čaj mlak, u njega dodaj jednu od tinktura koje će ti pomoći da se opustiš i zaspeš ne kao beba, već kao tinejdžer. Jer tko spava bolje i dulje od tinejdžera? 🙂

***Uz narudžbu ovog božićnog poklon paketa od srca Ti poklanjam ukrasno pakiranje i pakiram ga zajedno sa svojim Elfićima.

Nema na zalihi

Wishlist
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: