“Antistres” Poklon Paket

250,00 kn

Stres naš svagdašnji. Nema gdje ga nema.

Da nemaš problema sa stresom, vjerujem da ne bi niti otvorila ovu stranicu.

Žao mi je što je tako ali – imam jednu dobru vijest! Pomoć postoji, a ja ti u ovom poklon paketu donosim onu najučinkovitiju iz čarobnog biljnog svijeta.

U sastavu “Antistres” poklon paketa su: 1x tinktura valerijane, 1x tinktura mente i matičnjaka i 1x antistres čajna mješavina od domaćeg ljekovitog bilja.

Valerijana je biljka koja je meni, osobno, uspjela olakšati i prebroditi besane i anksiozne noći nakon što sam se suočila s nenadanim gubitkom posla zbog pandemije. Naime, valerijana je biljka smirenja te pomaže ostvarenju normalnog ciklusa spavanja. Osim toga, pomaže kod napadaja panike, psihosomatski uvjetovanih aritmija i jednostavno poručuje našem tijelu da se smiri, opusti i – predahne.

Menta i matičnjak biljke su divnog, sinergijskog djelovanja. Dok menta smiruje naš probavni sustav i pomaže regulirati probavu, matičnjak jača i umiruje centralni živčani sustav, srce i tijelo. Osim toga, matičnjak će biti od pomoći kada se trebamo fokusirati, osobito prilikom učenja, zato ga često i zovu “biljkom matematike”. Kada ti treba opuštanje bez popratnog efekta uspavljivanja, tinktura mente i matičnjaka je prava stvar za tebe.

U ovom antistres poklon paketu stiže ti i čajna mješavina za smirenje. Radi se o kombinaciji različitog ljekovitog bilja koje sam ljetos pomno i s ljubavlju brala po livadama i proplancima Velebita i Gorskog kotara.

Uživaj u ovim prirodnim notama tijekom večernjih sati, a kad je čaj mlak, u njega dodaj jednu od tinktura koje će ti pomoći da se opustiš i zaspeš ne kao beba, već kao tinejdžer. Jer tko spava bolje i dulje od tinejdžera? 🙂

***Uz narudžbu ovog božićnog poklon paketa od srca Ti poklanjam ukrasno pakiranje i pakiram ga zajedno sa svojim Elfićima.

Availability: Na zalihi

Wishlist