IMUNITET, INFEKCIJE I BILJNA MEDICINA

MASTERCLASS za zdraviji život by Biljkoljupka

Svake jeseni ista priča. Dani postaju kraći, vraćamo se u životnu kolotečinu, počinju sinusitisi, alergije, curenje nosa. S internetskih portala kreću bombardiranja o dizanju imuniteta, superhrani i superbiljkama koje su magični lijek za svaku tegobu.

Slutiš i sama da to nije tako ali vremena je malo, izbjegavaš dubioze, odlaziš u ljekarnu i kupuješ arsenal dodataka prehrani koji jačaju imunitet.

Entuzijastično prvih par dana piješ sve odreda, no uskoro zbog silnih obaveza i toj priči lagano dolazi kraj. Prehlada, viroza, bolovi u tijelu, visoka temperatura i eto te opet u začaranom krugu respiratornih infekcija i “lošeg” imuniteta.

Jesi li se pronašla u ovom opisu? Ako jesi, želiš li KONAČNO izaći iz tog začaranog kruga i ne provesti pola zime u krevetu? ili, još gore, konstantno bolesna na poslu?

Ako je tvoj odgovor DA, odlično!

Ovaj masterclass je krojen po mjeri, upravo za TEBE.

Kroz stečena znanja i višegodišnju praksu iz područja kliničke fitoterapije, nudim ti da kroz cca 2 h konačno naučiš KAKO funkcionira tvoj imunitet, KOJI dodaci prehrani imaju smisla (a koji ne), KOJE ljekovito bilje primjenjivati za određenu infekciju te KADA ih izbjegavati (npr. autoimune bolesti).

Teme koje obrađujemo su:

Pritom, usvojit ćeš i praktična znanja o tome na koji način primjenjivati ljekovito bilje (čajevi, tinkture, sirupi) te dobiti preporuke o postojećim (kvalitetnim) preparatima na tržištu.

To znači da ćeš ubuduće ciljano kupovati ono što je namijenjeno tebi i tvojem zdravstvenom stanju (možda čak i sama spremati neke pripravke), umjesto da uvijek iznova tražiš nešto novo na policama ljekarni.

Zapamti, ne postoji superhrana niti superbiljka koja liječi sve tegobe! Postojiš ti, tvoje tijelo i psiha, tvoj način života i genska karta koji traže svoj specifičan pristup u prevenciji i/ili liječenju određenih tegoba.

Nakon odslušanog masterclassa, primjetit ćeš sljedeće “nuspojave”:

U ovom masterclassu nalaze se zlata vrijedne informacije za tebe i tvoje zdravlje koje ćeš s lakoćom primijeniti u svojoj svakodnevici. Jednom zauvijek!

Također, od masterclassa će benefite za svoj rad sa klijentima imati i:

Vratimo se sada na početak priče, no s ponešto drugačijim scenarijem:

Jesen je. Dani su kraći i vrijeme je promjena. Intuitivno osjećaš da je tvome tijelu potebna podrška. Prepoznaješ signale koje ti tijelo šalje i prema istima odabireš svoju biljnu terapiju – suputnike za balansirani imunitet.

Ukoliko te i “zakači” kakva infekcija, jer – život, znaš kako ćeš si pomoći, o kojem god simptomu da se radi. Sigurna u sebe, ne lutaš po bespućima interneta jer znaš da si do svojih odgovora već odavna došla – na ovom Masterclassu.

Wakey, Wakey!

Probudi se i pridruži ovom Masterclassu, uloži svoje vrijeme i novac u nešto što zaista ima smisla i što nema alternativu. U tvoje zdravlje!

DETALJI MASTERCLASSA

Datum/Vrijeme

Srijeda, 26.10. 2022. u 18 h

Trajanje

cca 2 h + Q&A 30 min sesija na kraju predavanja

Platforma

Zoom

Cijena/Ulog

70 eura (530 kn)

*Ukoliko ne možeš prisustvovati uživo, snimka masterclassa stići će ti mailom u roku od 48 h nakon live održavanja i bit će dostupna za gledanje narednih mjesec dana. Za ovu je opciju potrebno imati registriran Google račun (gmail adresa).

Požuri s prijavom jer su mjesta na masterclassu ograničena i već su napola puna!

VAŽNO!

Tvoje mjesto na masterclassu rezervirano je uplatom na broj računa koji ti stiže u mailu nakon što ispuniš prijavu. 

Uplate se zaprimaju u roku od 48 h nakon same prijave. Ukoliko uplata nije zaprimljena u tom roku, ista se automatski otkazuje.

Link za masterclass stići će ti e-mailom sat vremena prije samog održavanja. Svakako provjeri spam folder, promocije i sl.