Biljkoljupka

BIRAM PRIRODU!

Proizvodi na bazi ljekovitog bilja nastali iz čiste ljubavi prema Prirodi.

OPG Martina Tuta na izvoru rijeke Gacke inspiracija je za stvaranje sna o Biljkoljupci, a ona je ovdje upravo za TEBE kako bi te educirala i ponudila ti upravo one proizvode koji će poboljšati kvalitetu tvog života.

Kako iznutra, tako i izvana.

ZAŠTO BILJKOLJUPKA?

Proizvedeno u Hrvatskoj

Prirodne sirovine

Cruelty-free

Bez Parabena

Bez Sulfata

Ručna izrada

Biram netaknutu prirodu

Bilje berem daleko od prometnica, u šumama Like i Gorskog kotara.
Time se postiže maksimalna ljekovitost biljnih pripravaka.

Ručno rađeni proizvodi

Koristim isključivo svježe bilje u skladu sa izmjenom godišnjih doba.
Moja mala kućna manufaktura stoga može proizvesti samo onoliko koliko vlastite ruke dozvole, a proizvodi dolaze u veoma limitiranim kolekcijama.

Edukacija > eksploatacija

Posjedujem stručno znanje iz fitoterapije i foraginga.
Ljekovito bilje biram pomno i s ljubavlju, poštujući njihova staništa.

Biram netaknutu prirodu

Bilje berem daleko od prometnica, u šumama Like i Gorskog kotara. Time se postiže maksimalna ljekovitost biljnih pripravaka.

Ručno rađeni proizvodi

Koristim isključivo svježe bilje u skladu sa izmjenom godišnjih doba. Moja mala kućna manufaktura stoga može proizvesti samo onoliko koliko vlastite ruke dozvole, a proizvodi dolaze u veoma limitiranim kolekcijama.

Edukacija > eksploatacija

Posjedujem stručno znanje iz fitoterapije i foraginga. Ljekovito bilje biram pomno i s ljubavlju, poštujući njihova staništa.

VAŠA ISKUSTVA

BILJKE Jeseni

DREN

Zdrav k’o dren! Blagotvorne crvene bobice drena pravi su eliksir zdravlja. Uz obilje vitamina C i prirodnih antioksidansa, idealno ih je konzumirati bilo u sirupu ili u marmeladi upravo u jesen. Tvoj imunitet bit će ti i više nego zahvalan.

VALERIJANA

Zovu je i biljnom kraljicom smiraja. Tinktura od korijena valerijane (kojeg vadimo ujesen) djeluje smirujuće na naš živčani sustav, pa ćemo tako za njom posegnuti kada patimo od nervoze, nesanice ali i nakupljenog stresa. Oprez se savjetuje kod srčanih bolesnika.

GAVEZ

Nezaobilazni dodatak svakoj kućnoj biljnoj ljekarni, korijen gaveza prva je pomoć kod iščašenja, uganuća, bolnih mišića i zglobova – bilo u obliku masti ili tinkture. Korijen gaveza vadi se ujesen, daleko od prometnica i onečišćenja i nezaobilazni je dodatak svakog planinarskog ruksaka.

Pišite nam